tiistai 19. huhtikuuta 2011

Taimet on istutettu isompiin astioihin, harvennettu ja viety verannalle.
Unohdettu heti yöksi sinne ja aamulla muutama tomaatinalku oli jo nuupahtanut.

Taloa asuttaa tällä hetkellä kolme nuhanenää. Eilen vietimme sisäpäivän. Tuulikin niin kovaa että pieni mies olisi voinut lentoon lähteä.
Nyt jo parempi olo, vähempi tuulta ja haravahommia jatketaan.
Ja pyykit kuivuu ensimmäistä kertaa ulkona.

Oti kuvan fillarista, kun Saijan blogissa oli keskustelua fillaroinnista, ja millainen kelläkin on ja miten kulkee ;). Niin tälläinen se nyt sitten on. Perässä on oranssi lastenistuin, josta remmit korjauksessa. Saisimpa tänään aikaiseksi korjata, niin sitten kelpaa huristella pitkin poikin kyliä.
Pyöräily on lasten mielestä kevään tulossa kivoimpia asioita. Olen samoilla linjoilla.

8 kommenttia:

 1. Mukavaa että olet saanut jo taimet isompiin astioihin. Täällä kans pitäisi tehdä sama juttu!!!

  VastaaPoista
 2. Niin kivalta näyttävät nuo pikku taimet. Vähän harmittaa, kun me ei olla laitettu mitään. Muutaman yrtin ajattelin sentään laittaa muuton jälkeen purkkiin kasvamaan. Meillä otettiin potkupyörä varastosta heti kun tieltä lumet sulivat. Lenkillä käyntikin helpottui kovasti, kun yksi kitisevä lapsi pääseekin nyt lujempaa kun rattaita työntävä äiti ;)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista sinne! Kaamea tuo eilinen tuuli, tänään oli onneksi jo mukavaa.

  Mulla on kaksi polkupyörää. Sellainen retromallinen muuten vain pyöräilyyn ja jätskikioskille menoon ja toinen kuntoiluun. Arvaat varmaan kumpaa mielummin käytän :)

  VastaaPoista
 4. Pyöräily on meidänkin pojan mielestä kivaa. Se vaan painelee menemään ei kuule eikä näe, on muka moottoripyörä tai milloin mikäkin.. saa olla aika skarppina itsekin, ettei poitsu pyöräile auton alle..
  Meillä on varmaan 35 vuotta vanha pyörä. On niin ruosteessakin, ettei sillä kovin kovaa uskalla ajella, katkeaa vielä kesken vauhdin:)

  VastaaPoista
 5. Ihant nuo pikku taimet. Nyt olen kade. Arvaa vaan olenko kerinny mitään laittamaan, vaikka sainkin sulta hyvät vinkit. En edes rairuoho ole saanut kasvamaan. Tuuli oli kyllä hirmuinen. EI meinannut eteenpäin päästä. Mulla on polkupyörä vielä talvisäilössä. Olen uhannut alottavani pyöräilyn siinä kohtaa, kun opintovapaa loppuu ja palaan kesäksi töihin. Ehkä kannattaisi hieman aiemminkin aoittaa ajelu. En oikein tykkää ajella tuolla autojen keskellä niin käytän enempi jalkoja vaan ja kävelen joka paikkaan. Mulla on kans pari pyörää. Toinen on mummin vanha jota en raski käyttää ja toinen jokapäiväiseen ajelemiseen. Ja kun en raaski jäyttää tai ajella jokapäivä ne ovat säilössä =) Mukavaa viikkoa ja paranemisia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivoista polkupyöräkommenteistanne =) Hauska lukea!!!

  ps. suveliina, ostat sitten valmiina taimena ;) jos meinaan haaveilet yrteistä ikkunalla! noissa koulujen kevätmyyjäisissä on edukkaasti monesti myynnissä taimia, joita oppilaat ovat kasvatelleet! =) Tai vielähän sitä kerkeekin...

  VastaaPoista
 7. I wonder what you are planting. So nice that you have new leaves coming out.

  VastaaPoista
 8. Hienosti on lähteneet taimet kasvamaan, jee! Ja kivalta näyttää pyöräsi. Oon kade sun korista, se on ehdottomasti hankintalistalla, sillä ois niin kätevä!:) Ihanaa pääsiäistä teille, toivotaan että aurinko paistaa!

  VastaaPoista