tiistai 31. toukokuuta 2011

keittiöhaaveita

Haaveilempa vaihteeksi. Ja nyt keittiöstä.
Tahtoisin puiset kaapinovet, puiset tasot, kauniit kaakelit.
Kaasuhellan.

Meillä on ihan ok-keittiö. Ok-kuntoinen, ok-näköinen. Mutta en vaan voi sietää (taas tänään) näitä lastulevy-sahanpuru-muovipinnoitettuja ovia ja tasoja!!! Jotka klonksuu joka suuntaan. Tasot on vähän ärsyttävän punertavaa "laminaattia" ja kaakelointia kiertää ihmeellinen lista.
Täsmennettäköön tähän väliin että keittiö on rempattu n. kymmenen vuotta sitten edellisten asukkaiden toimesta.
Kauanko nykykeittiöt kestää? Voinko jo haaveilla uudesta keittiöstä? Onko silkkaa turhamaisuutta rempata/uusia ennenkuin on pakko?
(tiedän että säästäessä menisi vielä kolme vuotta ainakin)
Puisia ovia voisi edes maalata, mitä näille voisi tehdä? Tuskin mitään...

Siihen saakka, piristän keittötä tölkeillä (viimeisin kannellinen viisilitraa löytyi viidellä eurolla), purkeilla, purnukoilla ja tekstiileillä. Ja olen tyytyväinen kuitenkin että keittiö on suht neutraali ja että meillä on tuo toimiva puuhella!

Ja haaveitahan saa ja pitää olla...

5 kommenttia:

 1. Keittiöunelmia minäkin tänään haaveilin... Puuttuu vain rahaa... ja oikeastaan toinen talokin, mihin sen keittiöni oikeasti haluaisin.
  - turhauttaa -

  VastaaPoista
 2. Keittö on kodin sydän! Jos siltä tuntuu ja tilanteet antavat myöden rohkeasti vain uutta keittiötä katsomaan. Aina saa haaveilla ja rohkeasti toteuttaa. Itselläni on niin selkeä visio keittiöstä, millaisen haluan. Nyt on huomannut katsellessa taloa (tänäänkään ei onnistanut) että keittö pitää laittaa, oli se sitten vaikka juuri laitettukin. Onhan se hurjaa ja ehkä hieman hulluakin repiä toimiva keittiö hajalle ja laittaa uutta tilalle, mutta minulle keittiö on yksi lempihuoneista ja haluan sen oman näköiseksi. Esim. omalla kohdallani voin kylppärissä joustaa, mutta se keittiö =) se on laitettava. Mutta jos laitatte keittiötä, ehdottomasti kannattaa se ihana puuliesi säilyttää. Hyvin se sopii moderniimpaankin lookkiin yhteen. Voi, että kun sain se oman kodin ja pääsen remppaamaan. Meillä on varmaan rumin keittiö ikinä juuri nyt, mutta kun on vuokralla se on mitä on. Ihania purkkeja sullakin. Mulla on noita kansia niin himpuran vähän ja haluaisin kans nuo isommat jauho ja ryynikäyttöön. Nyt on tullu pidettyä vain kynttilöitä kun ei kansia. Mutta teittepä muutoksia tai ette, aina saa ja kannattaa haaveilla. Sekin on kivaa =) Mukavaa ja aurinoista viikkoa sulle!Oho taas tuli maratooni...

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! Ymmärrän kyllä fiiliksen. Pidän keittiöstämme, mutta laminaatit eivät ole munkaan mieleen:)

  VastaaPoista
 4. Katja ja Suveliina, kiitos kommenteista :)
  Kiva, hyvä että muutkin haaveilee...välillä on tosiaan lähinnä turhauttavaa kun haaveilee jostain eikä ole sitä millä toteuttaa eli rahaa. Mutta useimmiten haaveilu on mukavaa, ja haaveiden avulla vaan jaksaa paremmin :)

  Ihana maratooniviesti Suveliina, harmi että taloa ei ole vielä löytynyt teille, mutta varmasti se oikea on vielä edessä!!ja löytyy, ehkä silloin kun vähiten odottaa ;)
  Vanha puuhella säilyy ilmanmuuta! Se on varmasti parasta mitä tästä talosta on alkuperäistä jäljellä, tosin sekin kaipaisi pientä fiksailua mm. tulipesässä.

  Taidampa alkaa katsella keittiöitä ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on niin itse kyhätty ihmeellinen keittiö.En oikeen osaa sanoa.Ikean ovet on meillä ja voisin laittaa seuraavaankin kotiin.Söpösti sulla noi kuivaaineet noissa purkeissa.

  VastaaPoista