keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

kesän ensimmäinen päivä
Sain ensimmäiset ikkunat pestyä, mutta urakka vielä alkumetreillä. Toisaalta olisi kannattanut odotella vielä siitepölyt, mutta malttamattomuus minussa vei voiton.
Tänään hääritty pihassa koko päivä, syöty kaikki ruoat ulkona, puistossa aamupalapiknikillä ja iltaruoaksi grillattiin lohta.
Koti pysyy helteillä mukavan siistinä kun käydään täällä vaan nukkumassa. :)
Ja tuomassa kukkia pöydille...
Sireenit kukkii nyt pestyn ikkunan molemmin puolin. Tuomassa tuoksua ja silmäniloa. Pihan sireenipensas on jo puun mitoissa ja luulen että se pitää syksyllä sahata matalaksi.

5 kommenttia:

 1. voi että minä tykkään tuosta teidän olohuoneen värimaailmasta! mukavaa alkukesää!

  VastaaPoista
 2. Voi sireenit ovat ihania! Uudessa pihassa on se huono puoli, että saa odottaa monta vuotta ennenkuin pensaat kukoistaa :( Ei millään malttaisi!

  VastaaPoista
 3. kerttu, voi kiitos, täällä on ollut oikeastaan jo koko tämän viisi vuotta sama värimaailma, tosin pinkkiä olen uskaltanut lisäillä vasta nyt, ja pakko myöntää että vielä en ole kyllästynyt :) Tykkään väreistä, vaikka ihailen myös valkoisia tai harmaan sävyisiä kotejakin. Kuin myös perusväreillä sisustettuja :))
  Mukavaa alkukesää sinne myös!

  Pauliina, uudessa pihassa on juuri tuo "huonopuoli" mutta toisaalta parasta se että saa päättää täysin mitä pihaan haluaa ;) Malttia vaan, pari vuotta ja kukoistaa jo!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun omassa pihassa kukkii syreenit, voi miten kaipaan meidän entisen kodin puutarhaa!

  Ikkunoita meillä on vähemmän, mutten ole vieläkään saanut edes aloitettua niiden pesua, joten hattua täällä nostelen...

  VastaaPoista
 5. Paljon samaa teidän talossa ja meidän talossa!

  Rintamamiestaloinnostus ei ole itselläni ainakaan päässyt vielä sammumaan, tuntuu, että kesä on parasta kesää juuri rintsikassa!Ihania kesäpäiviä toivottelen!

  VastaaPoista