maanantai 27. kesäkuuta 2011

blogiasiaa ja helppoa leivontaa
Tahtoisin niin kovasti kirjoittaa ja kuvata jotain kivoja löytöjä kirppareilta, mutta en ole pahemmin niillä kierrellyt, ja kun olenkin, niin olen palannut tyhjin käsin. Tavallaan tylsää, tavallaan hyvä juttu. Kun en oikein tiedä mihin mitään kohta mahtuu.
Eikä tarvitakaan mitään.
Vaatteita kyllä. Lähinnä pojille. Tulevalle koululaiselle. Mutta niitäpä ei niinvain enää löydykään noiden koossa, käytettynä.

Tahtoisin myös tehdä postauksen jostain kivasta kodin sisustusjutusta, mutta. Taas se iso mutta. Ei ole mitään uuttaa, mitään valmista, eikä mitään vanhaakaan.

On vähän sellainen tunne että kaikki olisi kertaalleen kuvattu.
Mitäs sitten?

On myös alkamassa neljänkuukauden "kituaika" kun jään pelkälle kotihoidontuelle. Se tarkoittaa että juuri mitään suunnittelematonta ei tehdä, eikä osteta.

Ratkaisen tilapäisesti asian siten, että kuvataan sitten ruokia. :)
Kuinka tylsää hyvänsä, näin mennään.
Ja jaan samalla yhden mukavan, nopean, yksinkertaisen ohjeen, jolla saa pikapikaa tuoretta "leipää". Oli erityisesti lasten makuun!

p e r u n a r i e s k a s e t  
(näitä tulee neljä)

4 keskikokoista perunaa
1,5 dl maitoa
ripaus suolaa
1 muna
2dl hiivaleipä-/vehnäjauhoja
1dl ohrajauhoja
2rkl voita

survo kypsät, kuoritut perunat, lisää maito ja muut aineet. Leivo (levitä) taikinasta neljä leipää. Pistele ja paista heti 275asteessa n.12min.

12 kommenttia:

 1. Mielellään katson ruokakuviasi, mutta kuvaa ihmeessä kotiakin. Ei haittaa yhtään vaikka olisi nähty aiemmin. Kiva katsoa uudestaan!!!!

  VastaaPoista
 2. mä tahtoisin ainakin nähdä paljon lisäkuvia teiltä.Ja sun ruoka ohjeet on kivoja.Mulla loppuu äippäloma 27.7 ja tulot on 300€ sen jälkeen.Näin täälläkin.Ei paljoo naurata!!!Se on niinkun vähä pakko elokuun ekasta päivästä lähtien alkaa keikkariks.
  Musta tuntuu ja et meilläkin alkaa kaikki nurkat olla kuvattu mitä voi kuvata.
  Mukavaa viikkoa sulle Heidi♥

  VastaaPoista
 3. Minäkin kuvailen jo kolmatta vuotta blogiini kaikkea kotoa löytyvää... Aina löytyy joku uusi kuvakulma, joku esine, jota en ole aikaisemmin muistanut kuvata jne.
  Blogissasi olen nauttinut kotisi interiööristä, sen rauhallisuudesta ja kotoisesta tuulesta.

  VastaaPoista
 4. Ja äskeinen kommentoija olin minä...

  VastaaPoista
 5. ei aiheella niin väliä, kaikki käy:) Täällä kitkutellaan kotiohoidontuella mutta mielummin kitkuttelen kun menen töihin:) Mukavaa kesäviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Välillä tulee tuollaisia fiiliksiä, mutta kyllä se inspiraatio taas jossain vaiheessa iskee. Ja ruoka-vinkit kelpaavat kyllä mainiosti!

  VastaaPoista
 7. Ei mitenkään tylsää! Ruokaohjeet on aina tervetulleita ja kiva niitä kotikuviakin on katsella vaikkei muutoksia tapahdukaan ;)
  Iloista viikon alkua sinulle !

  VastaaPoista
 8. Ohhoh, olittepa te ihanan aktiivisesti jättäneet kommenttia äskeiseen, kiitos tuhannesti!
  Ja kannustavia sellaisia :)

  Odottelen tässä siis insiraatioo, että kotinurkatkin taas näyttäisi kuvattavilta ;)

  Olette kyllä aika aarteita kaikki!

  VastaaPoista
 9. Niin tuttu fiilis välillä tuo, että kaikki on jo nähty ja kuvattu. Mutta kyl se uusi innostus sieltä sit aina kuitenkin tulee :) Ja mä tykkään sun kuvista, kuvaat sit mitä hyvänsä!

  VastaaPoista
 10. Voi älä huoli siitä etteikö olisi mitään kuvattavaa! Arjen askareita on minusta juuri ihana seurata! Enkä myöskään ole yhtään kyllästynyt kotikuviisi, joten kuvaile vaan vaikka samoja nurkkia, sillä on sen verran nätti koti, että jaksaa tuijotella. :) Täällä elellään myös työttömän muutamilla euroilla ja koitetaan käyttää kaikki viimeisetkin ruokatarvikkeet kuivakaapista ja keksiä kaikenlaisia hassuja yhdistelmiä ja miettiä aina että mitäs keksii seuraavalla viikolla, mutta sellaista se elämä on. Silti sitä tuntee olevansa rikas! :)

  VastaaPoista
 11. Ei ole yhtään tylsää :) nuo on tosi herkullisen näköisiä!! vasta löysin blogisi, niin että uudet kuvakulmat vaan kehiin niin avot :) vaikuttaa hyvälle blogille!

  VastaaPoista
 12. kiitos teija ja saija <3
  Tuleepa tässä hyvälle tuulelle...ootte niin ihania!

  akissfromthepast, tervetuloa vilkuilemaan tännekin!!! =) ja kiitos, juuri se kuvakulmajuttu onkin ehkä se juttu! pitäs oppia löytää uusia näkövinkkeleitä...

  Ja tuo on saija muuten niin totta, pienillä tuloilla mennään ja silti rikas olo!! Yllättävän pienellä sitä pärjää, vaikka joskus olisi kiva mennä jonnekin putiikkiin ja vaan OSTAA joku juttu; laadukas ja tyyris asia.
  Heh, joskus sitten....

  VastaaPoista