lauantai 11. kesäkuuta 2011
Yötkin nyt niin kuumia ettei viitsi mennä liian aikaisin sänkyyn pyörimään. Unet kutistuvat entistä lyhyemmiksi, kun aamulla on taas sama juttu; kuuma!
Ei viitsi todellakaan valittaa, vaikka melkein tekisi mieli.
Mahtavaahan tämä on; kesä ja helteet!!

Verannalle keräsin tonkallisen lupiineja pihasta. Ne on kait pahemman luokan rikkakasveja, joista pitäisi päästä monien míelestä eroon. Minä tykkään.
Eipä niistä pihassa ainakaan harmia ole, vaikka valtaavat orapihlaja-aidan vierustan. Luonnossa jo valtaavat liikaa tilaa, on se pois muilta niittykukilta.

Vanha petauspatja on euron ostos kierrätyskaupasta. Mietin jonkinaikaa mitä siitä keksisi, olkoon nyt yhtenä loikoilupaikkana verannalla. Vaikka harvoinpa tässä ehtii loikoilemaan. :) Paikkoja on silti oltava, että olisi ainakin mahdollisuus, jos siltä tuntuisi.

5 kommenttia:

 1. Olihan lupiineja Viccanin häissäkin... ylhäinen kukka siis! :D

  Mä tykkään kans. Ihana, kun värit vaihtelevat vuodesta toiseen.

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän lupiineista, käynee varmaan tämän päivän postauksesta ilmi :-) Kotiin niitä en arvaa tuoda, mun maljakkokukat nyykähtää aina hetkessä. Mutta niitä on kiva ihailla ja kuvata.

  Mukavaa viikonloppua sinne !

  VastaaPoista
 3. eve, ai oli.. :) No hienoa, sitä suuremmalla syyllä, ne on kauniita ja kivoja kukkia!!!

  petriina, tuo on totta että harmillisen nopeeta ne sisällä nuupahtaakin, muutaman päivän maljakkoilo.

  Mukavaa viikonloppua teille!!!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis veranta.Ihania sinisen erisävyjä.Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 5. Minusta lupiinit ovat tosi kauniita ja monet muutkin "rikkakasvit". Paljon nätimpi on luonnonkimppu, kuin kaupasta ostettu. Vitsit teillä on kyllä mahtava piha! Haaveillen katselin sun rentoutumispaikkaa aiemmassa postauksessa ja kelpaisi tuossa verannallakin köllötellä. :)

  VastaaPoista