tiistai 28. kesäkuuta 2011

l i l a r u mOlen nyt kuulkaas niin kuuliainen, että heti kuin tilauksesta laitan tänne kotikuvia. Täysin stailaamattomia, hetki sitten, ilta-auringon laskiessa räpsittyjä.
Huomaan että taulutkin on miten sattuu, ja jollette heti huomaa, niin huomautan; melkein puolesta kehyksiä puuttuu vielä kuva tai teksti.

Aiemmin seinällä oli vain tuo taulu jossa neljä sydäntä. Ja isolle seinälle se oli liian vähän.
Taulujen ryhmittelyä olen suunnitellut jo pidemmän aikaa. Toteuttaminen aina venyi. Tässä on nyt alku.
Seinä täydentynee aina kun kohdalle osuu oikeanlainen kehys.

Tämä huone on alakerran toinen huone, olohuoneen vieressä. Melkein ylimääräinen meille. Ehkä joskus meidän makuuhuone, kun pojat kasvavat ja valloittavat yläkerran.
Siihen saakka täällä netteillään, luetaan, rämpytellään satunnaisesti kitaraa, kuivataan pyykkiä, leikitään, askarrallaan, juostaan läpi....

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! toi tuoli ja lamppu on tosi makeet :) kivaa löytää uusia blogeja- täällä on hyvä meininki.

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelma kuvissasi Heidi! Kiva kuva kollaasi seinällä. Tykkään sen yksinkertaisuudesta. Tästä olikin aiemmin juttua Saijan blogissa. Toiset rohkenee laittaa erilaisia juttua seinnille, mutta tykkään myös just tosta sun tyylistä. Haluan kans just tollasen ylimääräisen huoneen työlle, vieraille ja mille mitäkin. Meillä nyt meni ne talo kuviot hieman uusikis. Melkoinen harmitus päällänsä. No onneks paistaa aurinko!!

    VastaaPoista