lauantai 19. maaliskuuta 2011

Huomenta.

Mustaa kahvia, viipale myslileipää juustolla ja kurkulla. Ja jugurttia lisukkeilla.
Tämänhetkinen "herkku"suosikki:
pilkottu omena
pari rkl maustamatonta jugurttia
hunajaa
manteleita

Herätessä katson ikkunasta ja ompa ankea näky. Ulkona tupruttaa lunta ja maassa useita senttejä valkoista. Sanotaanhan sitä että uusi lumi on vanhan surma. Tai sinnepäin. Mutta loskakeli ei kiinnosta. Vaikka näillä lumikinoksilla se olisi tiedossa jokatapauksessa. Loska nimittäin.

Tänään luvassa tyttöjeniltaa, saunan ja ruoan merkeissä ja pitkän kaavan mukaan. Kyllä kelpaa odotella iltapäivää/iltaa. Sitä ennen ruoanlaittoa, riitapukareiden tuomarina toimimista, pyykkiä, kynsienlakkausta ja ikuisuusongelma, mitä päälle?

Ei tullut aurinkoinen viikonloppu, mutta kaikinpuolin muuten hyvä. Toivonmukaan.

ps. vähän taas haeskelen uutta bloginilmeelle, älkää ihmetelkö jos täällä vaihtuu jokin ;)

12 kommenttia:

  1. kiva, uusi ilme ja ihanat värit sun kuvissa! (oli kyllä myös edellisessäkin...) ne osuvat aina suoraan johonkin mun värihermoon. Ü mukavaa viikonloppua, harmaudesta huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Huomenta, sulla on taas niin herkullisen näköinen aamupala :) Ja hei noi bannerikuvat on tosi kivat.

    VastaaPoista
  3. Moikka! Näyttääpä ihanan hyvältä tuo omena-jugurtti-herkku! Täytyykin ottaa kaupasta tarvikkeet ja kokeilla illalla...:)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Ekaa kertaa tänne eksyin ja tykkäsin toooosi paljon. Ihanat kuvat osuvat meikäläisen makuhermoon. Täytyy kyllä kahlailla täällä enemmänkin... =)

    VastaaPoista
  5. Mukavaa iltaa... Luulis sulla olevan päälle pantavaa, kun muistelen sen olleen sun kuva, jossa oli toinen toistaan nätimpiä tunikoita rivissä... vai oliko se sittenkin jossain toisessa blogissa? Joka tapauksesssa vaatteilla tai ilman: vietä mukava ilta!!!!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Kerttu, Marianne ja Taija :)

    Voikukkapelto, kiva että olet eksynyt kahlailemaan blogiin, toivottavasti "viihdyt" :D

    Katja, niin luulisi vaan ainapa sama ongelma ;) Oli se tunikarivi juurikin tässä blogissa. Ja oli oikein onnistunut ilta. Vaikka ei päälle löytynytkään mitään "spesiaalia"

    VastaaPoista
  7. Minä himoitsen tuota edellisen postin suklaakakkua...!

    VastaaPoista
  8. Tuota herkkua tätyykin kokeilla, näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  9. Mukava uusi ilme blogissasi. Kauniit kuvat! toivottavasti lauantai-ilta oli onnistunut. Tyttöjen ilta tulisi kyllä itsellikkin tarpeeseen =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  10. Oli muuten ylläoleva herkku todella hyvää silloinkin kun vaihtoi omenat mansikkaan (jos sitä pakastetta sais pikkuhiljaa tyhjäksi:))

    VastaaPoista
  11. Löytyipä kiva blogi! Tosi kauniita kuvia, ihania värejä. :) Tulen varmasti toistekin!

    VastaaPoista
  12. Mansikka sopii oikeen hyvin, ehkä jopa paremmin! :P Meillä pakastin vaan syöty marjoista tyhjäksi jo aikaa sitten :( Ja nuo kaupan ei vaan ole niin hyviä...

    Esmeralda, kiva kuulla =))

    VastaaPoista