tiistai 11. syyskuuta 2012

hyvä aamu


Toistan itseäni aamupalakuvieni kanssa. Kahvia, puuroa, marjoja, leipää lastattuna kurkkusiivuilla.
Toistan itseäni myös aamujen hehkuttamisella. Sillä että olen enemmän aamuihminen. Olen ehdottomasti virkeimmilläni ja luovimmillani (melkein) heti herättyäni. On energiaa vaikka mihin. Saatan innostua koluamaan vaatekaappejä läpi (taaaaas). Eteisen naulakotkin tursuilee sikinsokin kesä- ja syysvaatetta. Voisi sanoa heipat sandaaleille ja kesäneuleille.

Koululainen on lähetetty kouluun. Pienempi mies katselee robots-elokuvaa. Ajattelin kerätä tomaatit talteen, kypsykööt sisällä sitten. Iltapäivällä olisi aikaa lähteä sienimetsään. Ellei mikään kaatosade muuta suunnitelmia.

8 kommenttia:

 1. Toista vaan, ihania kuvia. Saas nähdä keritäänkö metsään tänä vuonna ollenkaan. Onneksi äiti on kiikuttanut mökiltä marjoja meille pakkaseen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ettei siellä olla jo ihan kypsiä näihin ainaisiin aamupalakuviin...;) Sulla taitaa olla siellä vielä niin paljon muutakin hässäkkää että jos ette metsään ehdi, mutta ens syksynä jo saat metsään mukaan pikkuapulaisen ♥ Niin ja onneksi on äidit.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta päiväsi suunnitelmat!
  Myös aamiainen näyttää herkulta, itsellä kun tässä jo lounas lähestyy ja kova nälkä :)
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos, niin se vaan on että vapaapäivänä huomaa syövänsä aamupalaa siihen aikaan kun työpäivänä ollaan jo lounastunnelmissa :D

   Poista
 3. Mikä ihana muki..en ole ennen tuollaista nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on marimekon helsinki-muki, on tän hetken lempparimuki =)

   Poista
 4. Aamiaiskuvia jaksaa aina katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä sitten :D tuntuu ettei taas oikein muuta "irtoo" :))

   Poista