sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ikeasta


Tavallaan ihailen edelleen valkoisia koteja, avaria tiloja, yksinkertaisuutta. Mutta miksi ihmeessä houkutus kaikkeen värikkääseen on aina isompi? Tarvitsen ilmeisesti ympärilleni väriä. Tällä kertaa ostokset pysyivät hyvin minimissä. Vain pari tumman violettia sohvatyynyä (kuulemma emme kohta mahdu itse sohvalle), ja muutama herkullisen värinen kynttilä. Ja tuo tarjotin nyt oli ihan heräteostos. Haalea vedenvihreä, harmahtava turkoosi on väreistä se, mitä en juuri pysty vastustamaan.

Kivaa alkavaa viikkoa! Me jatketaan pikkumiehen kanssa vielä kolme päivää vapaillen...katsotaan mitä keksitään.

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit värit kynttilöissäsi ja tuo vaalean siniharmaa on just kans miun SE väri mitä en voi vastustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tytti ja kiva että jätit kommenttia!! =)

   Poista
 2. Aivan ihanan värisiä noi kynttilät.Onko ne tuoksu kynttilöitä.
  Olispa kiva taas päästä Ikeaan en oo taas vähään aikaan käyny.
  Mä olen aina miettinyt tota et mikä on valkoinen koti?Tai että onko meillä valkoinen koti?
  Kuitenkin on tapettia,valkoiset ,harmaat ja vihreät lattiat.Onhan toki myös valkoisia seiniä.
  Usein olen kuullut että moni sanoo et meillä on valkoinen koti.
  Ihan sama mut jos joku sanoo et mulle että maalaisromanttinen niin en oikeen tykkää:)
  Tiiätkö mitä yritän ajaa takaa...?;)
  Mä lähetän sulle joku päivä jotain kivaa♥Just selasin yks pv sitä kirjaa jonka lähetit mulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ei oo tuoksuvia, luulisin. Ihan hyvä pointti, että mikä on valkoinen koti? Mä tarkoitan valkoisella ihan OIKEESTI VALKOISTA, eli missä on valkoiset seinät, katot, huonekalut, esineet...väriä vain vaatteissa :D joSkus se näyttää niin raikkaalta ja yksinkertaiselta ja minimaaliselta, että huokailen vaan kuinka simppeliä sellaisessa kodissa olisi.
   Teillä on valoisa koti, raikas, mutta ei minusta valkoinen koti, eikä ainakaan maalaisromanttinen!! (itsekin vähän kammoksun sitä määritelmää...) Käytäthän paljon ihania värejä sisustuksessa, sulla on paljon tanskalaistyylisyyttä kodissasi! Siihen on hyvä tähdätä! :))
   Tykkään tosi paljon persoonallisista kodeista ja siitä että osataan yhdistää ja kuitenkin pitää koti "hallittuna", mulla meinaa jotenkin ryöpsähdellä sisustaminen...tullut viimeaikoina ihan hutiostoksia mm. matoissa....

   Mm. seiniä oon miettinyt viimeaikoina. Meillä ei taida olla kuin keittiössä valkoinen seinä, kaikki muut on tapetin peitossa. Ja joskus vaan kyllästyttää ne tapettiseinät ja tekis mieli ostaa tonkka maalarinvalkoista ja sutia kaikki värit pois...mutta taas sitten, saisin varmaan päänsäryn vitivalkoisessa (kuten yksi ystäväni eilen totesi).

   Tulipa pitkä sepustus :) Kiva että kirjaa on tullut selailtua, tuli siis oikeeseen osoitteeseen ♥

   Poista
 3. Joo, tiiän mitä tarkoitat. Mäkin välillä kaipaan semmosta valkoista ja avaraa ja valosaa kotia... mutta en sit kuitenkaan laita ikinä kotia semmoseksi :) Välillä houkuttaa pilkut ja pallot, ja välillä taas ruudut tai raidat!

  Iksuun voiskin joku pvä poiketa, kivan värisiä kynttilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan Teija taidettu ennenkin "keskustella" tästä aiheesta, ollaan samoilla linjoilla :)) Kyllä siellä ikeassa aina silloin tällöin on kiva piipahtaa!!

   Poista