sunnuntai 9. syyskuuta 2012

koululaisen vaatekaapin täydennystä
Kirpparilta löytyi h&m:n paidat ja t-paidat 0,50€/kpl, legon lyhythihainen kauluspaita 3€, exit-farkut 3,5€, musta grunt-huppari 3€ ja vikingin talvigoret 4€. Alkaa olla harvinaista löytää jotain hyväkuntoista pojalle koossa 134cm. Joten olin kierroksen jälkeen hyvin tyytyväinen.

Eilen poikettiin h&m:llä ja poika sai valita sieltä itselleen jonkun paidan ja pipon. Halusi punaisen hupparin ja ac milan-pipon. Kirkkaan punainen on aina ollut lempiväri. Ja taisi olla ensimmäinen kerta kun poika sai valita vaatteen itselleen.

                                                                             ***

Aamu on alkanut mahtavassa auringonpaisteessa. Herättiin kahdeksan jälkeen (mikä on meidän perheessä...a i k a i s i n). Eilen aamulla lähdin naapurin kanssa juoksulenkille. Tänä aamuna tein pitkät venyttelyt (aamu alkoi kipeillä hartioilla ja päänsäryllä). Join litran vettä, keitin kahvit ja kaurapuuron. Pojille koitan markkinoida puuro-aamiaista, huonoin tuloksin.
Ruisleivät teen niille evääksi ja suunnataan uimahalliin.

Kivaa Sunnuntaita!


2 kommenttia:

 1. Eipä oo tuo puuromainonta oikein uponnut enää täälläkään... pienempi onneksi vielä vetää lautasellisen mukisematta.

  Hyvät värit vaatteissa. Ihan kuin Oskun vaatekaapista, sillekin on aina sopinut punainen hyvin. Hyvät löydöt teit!

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa jo aikalailla luovuttanut puuron kanssa, harmi silti, olis niin kiva väsäillä muitakin puuroja, kun ei uppoo vispipuuro eikä riisipuurokaan! :(

   Ja kivaa viikkoa sinnekin!! =)

   Poista