tiistai 11. syyskuuta 2012

hyvä päivä

Oli hyvä aamu ja perään hyvä päivä.
Metsässä meni pari tuntia mukavasti. Saatiin sieniä kuivattavaksi kahden pellillisen verran. Isompi poika on lisäksi tehnyt "diilin" toisen mummun kanssa, ja sai kolme litraa sinnekin. Niin ja huomiselle on sienisoppa aineet.
Ja kaiken tärkein; hyvä mieli ulkoilusta ja reippailusta. Luonnossa liikkuminen on parhaita konsteja rentoutua...kiireen, hälinän ja aikataulujen täyttämässä arjessa.

Hyvänä kakkoskonstina rentoutumiseen tulee  iltatee ja pino äidiltä saatuja lehtiä.

Kauniita unia.

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat - jotenkin näistä tuli sellanen 70-luvun fiilis..ihan ku kattois valokuva-albumia jossa isotveljet pienenä touhuis mettässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappiin osu, nää on muokattu Instagramissa sillä 1977 vuodella :D :D oot sä tarkka tyttö!

   Poista
 2. Ihanat kuvat munkin mielestä. Tuo eka varsinkin, ihan kuin hän ois nähnyt jonkun ilmestyksen taivaalla :) Metsäretket onkin kivoja! Nyt tuon yksveen kanssa ei oikein sillai mahdollista, mutta tuollahan tuo metsä takana odottelee aktiivisempia aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, ekassa oli kyllä jotenkin tunnelmaa...metsäretket on parhaita, harmittaa ihan kun ei niin paljon ehdi siellä kulkeen kun tahtoisi. Nyt on mentävä kun molemmat pojat parhaassa iässä metsässä kulkemiseen, pian tulee aika että en saa ainakaan isompaa lähteen mukaan :/ Mutta ompa niillä sitten mahdollisuus taas innostua asiasta uudelleen. Tai mistä sen tietää vaikka lähtisivät aina innolla mukaan ;)

   Poista