torstai 27. syyskuuta 2012


Meillä yskitään ja niistetään syysflunssaa. Pienin kun parani, tuli toinen kuumeeseen ja sitä sitten hoidettu.
Itse kiikun siinä rajalla. Koitan napsia extra-annosta D-vitamiinia. Uskon vahvasti sen ennaltaehkäisevään ja paranemista nopeuttavaan vaikutukseen, täällä asiaa aiheesta .Kärkikolmikkoon mahtuu vielä valkosipuli, joka maustaa lähes joka ruoan. Ja hunaja.
Näillä häädetään flunssaa meidän perheessä...
Niin ja villasukat ja mustaherukkamehu toimii myös.Me kaivettiin vintiltä lainamatto lattiaan. Lupasin palauttaa jo äidilleni, mutta äiti hei, se onkin nyt taas lattiassa!

4 kommenttia:

 1. Hus pöpöt!!! D-vitamiiniin minäkin uskon, itse olen nyt syönyt 50 (jaa mikä se yksikkö nyt olikaa) ja sairastuin lenssuu ku pojilla oli, mutta mies vetää 100 päivässä ja sille ei tullu mitää. Anoppi sanoo myös että sinkki ehkäisee flunssaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syön kanssa sellaisen 3-4x suosituksiin nähden, vois kanssa 100 tavoitella!! Sinkistä pitääkin lukea, sillä on monia muitakin hyviä vaikutuksia...

   Poista
 2. Kivan näköostä. Nuo mustavalkoiset raitatyynyt,sekä pyörillä kulkeva puulatikko ovat mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna! Ne raitatyynyt on ihan ikealaiset ja puulaatikko idean nappasin joskus Uuden Kuun Emilialta, kiva idea kyllä, tykkään edelleen ja kauhean kätevä on pyörillä. Nytkin niin paljon lehtiä että helpompi rullailla :))

   Poista