perjantai 14. syyskuuta 2012

sadonkorjuuta, uimahallireissuja ja riittävät yöunet


Eilen oli (lapsuuden)ystävän kanssa treffit. Pitkät kuulumiset vaihdettu hyvän ruoan ääressä. Ihana tunne, kun on taas ajantasalla ja ihana tunne kun huomaa että vaikkei ole (liian) pitkään aikaan jutellut, niin on aina vaan yhtä helppo jutella ja juttua piisaa.

Tänään on paistanut ja satanut. Syysmyrskyä povailivat. Tuntuu tuuli vain voimistuvan. Suoritettu sadonkorjuuta. Valmistettu kasvisvoittoinen uuniruoka. Uimahalliinkin lähdettiin (jo toisen kerran viikon sisään), tokaluokkalainen oppi hyppään päälteen. Pienempi harjoittelee sitkeästi käsipohjaa.

Nyt olen rättipoikkipuhkiväsynyt. Lapset nukkumassa, miehellä "poikienilta". Piti ottaa lasi punaviiniä mutta taidan säästää huomiseen. Jos painaisi itsekin pään tyynyyn ja nukkuisi kunnon pitkät unet.Olen huomaamattani nukkunut jo jonkin aikaa seitsemän tuntia yössä, eikä se tunnu riittävän. 8-10 tunnin yöunet olisi sopiva.
.............zzzzzzzzzzzzzzzz..............haukotuksen haukotus, ei tunnu tulevan mitään järkevää tekstiä. Olkoon näin. Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti