tiistai 23. lokakuuta 2012

iltavuoro


Aamulla leikkimökin katolla oli muutama räntäsateen rippunen valkoista. Hidas aamuherätys, pikkulegoleikit, pojat kymmeneksi kouluun ja hoitoon.
Painelin taas vapaa-ajan koitettettua puolentoistatunnin kävelylenkille. Syksystä selviytyäkseen tarvitaan (D-vitamiinin lisäksi) aimo annos happea, ja liikuntaa jolla saadaan posket punaisiksi ja mieli virkeäksi.
Iltavuoroissa on puolensa.

Enää iltateetä ja sitten käy kutsu höyhensaarille. Kauniita unia.

8 kommenttia:

 1. Oi mitä mukeja - mitä noi on ja mistä!? Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukeista vas. on pari vaaleansinistä kirppisostoksia, ja niiden alla on arabian KoKo-kuppi. Sitten on Marimekon Helsinki-muki (heh, niitä oonkin kuvannut tänne ahkeraa koska lempparimukit, toinen mikä puuttuu kuvasta on vaaleansininen). Sitten siinä on Marimekon teekupit. Ja oikealla pilkistää lila teemuki Indiskasta ja sen alla taas Marimekkoa. :) Ja takana Finlaysonin Taimi-tarjotin.

   Poista
 2. Mulla kans noita Marin teekuppeja.Tykkään niistä.
  Mä olen aina tehnyt 2 vuorotyötä.Tahtoisin tehdä vaan aamuja et olis viikonloput aina vapaat.
  Oon vähän sellanen et menee aina häröilyks toi aika ennen iltavuoroa enkä saa mitään aikaseks.
  Oli niin ennen lapsia myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Kahta vuoroo, ja kyllähän kanssa pitäisin viikonloput vapaana. Nyt kun perheessä on koululainenkin niin näissä iltavuoroissa on sellainen plussa että kun mies tekee päivätyötä ja on aina aamut pois. Olen minä välillä täällä katsomassa kouluun ja vielä kotona kun tulee koulustakin...:) Puolensa ja puolensa.
   Mutta usein menee se aamu kyllä ihan vaan hengaillessa...ja kelloa vahdatessa. :)

   Poista
  2. Mä olen kans yrittänyt etsiä paljon niitä hyviä puolia töihin paluuta varten.
   Kiva että ehdin olla kotona Marraskuuhun asti kun O aloittaa koulun.Kävelemään sen kans koulumatkaa kaupungissa.Just mietin et on hyvä kun menen iltavuoroon saan olla poikaa pistämään kouluun.
   Hei miten teillä meneekö koululainen ajoissa nukkumaan? Onx sillä herätys kello miten herää aamuisin.Mua vaan vaivaa nää kaikki asiat kun vatvon näitä päässäni miten poika herää kouluun kun mulla on aamuvuoro kun kotona ei ole ketään.Ja sit pitäis kävellä ruuhkasessa kaupungissa kouluun.Sitten olen ajatellut että en ala vapaapäiviä hoitamaan muksuja kotona niinkuin viimeks tein.Väsyin kun ei ollu koskaan vapaata.Meillä kans Iskällä aina päivä duuni ja viikonloput vapaat.Olin joskus 2000-luvun alussa vammaisten työkeskuksessa ohjaajana pikku pätkän.Se oli päiväduuni ja viikonloput vapaat.Tykkäsin:)

   Poista
  3. Taidan laittaa sulla s.postia Sannu :) Voi tulla muuten liian pitkä sepustus, tänne :))

   Poista
 3. Kieltämättä kuulostaa aika ihanalta tuo oma aika tuossa keskellä päivää! Kaipaan... mutta asioilla on puolensa. Ja kaipaan myös virkistäviä kävelyitä ja omppuposkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin asioilla on puolensa ja kaikella on aikansa.
   Näillä mennään niin on pakko koittaa kääntää asiat voitoksi. :))

   Poista