maanantai 8. lokakuuta 2012

mustavalkoista

Arne Jacobsen kupit

Saahan aina haluta ja haaveilla. Etenkin kun on roudannut talosta niin suuren määrän tarpeetonta pois. Ja joulukin tulee, voi kirjoittaa joulupukille tai kääräistä kuusen alle paketin itselleen...
Ja ainakin tälläisenä nuhanenänä on täysin sallittua nauttia "ikkunaostoksista" eli tehdä vähän listaa mitä voisi haluta omaan kotiin, ihan itselleen.

Mitäs tykkäätte ekan kuvan kupeista? Arne Jacobsenin suunnittelemat ihanan yksinkertaiset korvattomat kupit finnish design shopista.Entäs sitten nämä! Marimekon Kaivo-kuosi on se johon ei vaan kyllästy. Vuodevaatteissa laitoin hempeät kukkakuviot kiertoon (jos niitä paljon olikaan), nyt haluan petiin valkoista, harmaata, mustaa tai sitten raikkaita perusvärejä.
Hinta on ollut se minkä takia meillä ei ole kaivo-pussilakanoita, mutta jos kuitenkin säästäisi ja panostaisi laatuun. Onhan laatu näissä hinnan kanssa oikeassa suhteessa?

Nud Extend jatkojohto, turkoosi
Ja tämän nätimmäksi jatkojohtoa tuskin saa! Näitä voisi kääriä miesväelle joulupaketteihin (sikäli joululle jaksaa vielä antaa ajatustakaan). Miehet kun yleensä haalivat ympärilleen elektroniikkaa ja johtoja. Hauska tuote ja näitä oli vaikka mitä väriä!Loft D1260 lattiavalaisin


Rakas Joulupukki tai Hyvähaltija, lisään listaani vielä nämä muutamat:
Täydellinen Loft D1260 lattiavalaisin vain karvan alle 900€. Hmmmmm.....Ja muistitaulu. Oma liitutauluni näyttää ihan reppanalta tämän tyylikkään rinnalla.
Tämä olisi oikeasti aika hieno!kaikki kuvat http://www.finnishdesignshop.fi/

6 kommenttia:

 1. Ihania kaikki, joten ehdottomasti joulahjalistan jatkoksi. Ja se jouluhan on jo ihan kohta =) Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jonkun noista voisi pyytää joulupukilta :D jos kirjoittaa oikein kauniin kirjeen niin voi vaikka saadakin ;) Kivaa viikonjatkoa sinnekin!

   Poista
 2. Huolisin nämä kaikki. ;)

  Meillä yksi johtohamsteri myös täällä..pari kolme isoa laatikkoa täynnä piuhaa, naarasta, koirasta, usbeja, kaapeleita, kaiutinpiuhoja ja jatkoroikkia, silti tosi usein ostaa uusia joskus varmuuden vuoksi. No ei pidä valittaa, kyllä mullakin on näitä juttuja mitä hamstrailen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOhtohamsteri :D Meillä kanssa vintinsiivouksessa jäi yksi iso laatikollinen JOHTOJA kun niitä kuitenkin voi tarvita....ja totta tuokin, että ei pidä urputtaa kun hamsteroi itse kuitenkin enemmän. Tuollainen kaunis jatkoroikka olis vaan tosi namu tuolla teeveen sivussa, sen valkoisen tylsän tilalla :)

   Poista
 3. Mustavalkoisuus miellyttää täälläkin silmää. Upea tuo pussilakana, laitetaan joululahja toivelistaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että toivoa saa aina :))) Ja kun alkaa aikaisin antaan ajatusta hankinnoille, ei ole mahdoton tehtävä edessä, eikö?

   Poista