torstai 25. lokakuuta 2012

Kauppareissulla en pystynyt vastustamaan uunituoreita juustosämpylöitä ja patonkia. Onneksi kauppareissu on vain kerran viikossa.
Aamupäivällä oli ruusunippuja jäljellä enää muutama. Muutamalla eurolla sain kahdestakymmenestä ruususta meille kaksi kaunista kimppua.
Ja tyrkyllä oli piirustuspapereita ja tusseja, jospa poikia kiinnostaisi hetken ainakin piirtelyt kun on uusia välineitä.


2 kommenttia:

 1. Kauniit noi ruusut! Mulla yleensä aina kotona tuoreita kukkia nyt ei ole ollu pitkään aikaan.
  Mulla kans tarttuu kauppa reissulla noita tusseja ja papruja pojille.Sulolle ostin yks päivä ompelukuvia se tykkää tehdä niitä:)ja muovailuvahoja.
  Meillä taas pojilla sellainen kausi ettei niitä kiinnosta mikään muu kun ulkoilu ja pössy(Angry Birds) niin kuin Lyyti sanoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että muidenkin muksuilla noita kausia...meillä ei oo koskaan askartelu isommin kiinnostanut, aina hetken riittää mielenkiinto piirrellä uusilla hyvillä kynillä ja sitten taas mielenkiinnon vie ihan muut jutut :D Poikia...Siihen olisi hyvä pyrkiä että aina olisi tuoreita kukkia kotona! Joka parjantai kun poikkeisi kukkakaupan kautta :)

   Poista