torstai 11. lokakuuta 2012

Syksyä ja syysloman starttailua...


Syksy on puolessa välissä. Tähän saakka on sateita piisannut melkein joka päivälle. Tänään pilkisteli aurinko hetken aikaa pilvien välistä ja taas tajusi kuinka hämärässä täällä elellään melkein puolet vuodesta! Vaikka syksystäkin ihan tykkään, omalla tavallaan; kynttilöistä, villasukista, sateista jne. Joskus tuntuu että syksyä on liikaa. Sateita on liikaa ja pimeetä on liikaa. Kaipaa valoon ja lämpimään.

Tänään saatiin pihaa taas hieman siistittyä syysasussaan. Haravahommat on voiton puolella. Kaatopaikalle viety oksat ja huonosti maatuvat tammenlehdet. Kuviakin tuli pitkästä aikaa räpsittyä pihalla.

Huomenna alkaa syysloma. Minulla ja pojilla. Oikeastaan tämä on ensimmäinen syyslomani (mies huuteli että ne on kesälomapäiviä) työelämässä. Eipä ole ollut aiemmin syyslomalle tarvetta tai merkitystä, ei ennenkuin koululainen toi uudenlaisen lomarytmityksen mukanaan. Lomani alkaa työhyvinvointi-päivän merkeissä, mennään työporukalla teatteriin ja syömään. Turha kai sanoa, että odotan iltaa innolla. Ihana päästä teatteriin ja ihmistenilmoille ja kiva myös tehdä jotain työkavereiden kanssa.

Kivoja syyspäiviä ja lomapäiviä ja sadepäiviä ja villasukkapäiviä! Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos teille ihanille jotka jätätte kommenttia, niitä on niin kiva lukea ♥

10 kommenttia:

 1. Ihanaa syyslomaa teille kaikille ilman kiireitä.
  Se on luksusta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Juuri se lomassa on parasta.Ihanaa kun saa lomailla (melkein) koko perhe samaan aikaan ♥ ja kiitos Sannu.

   Poista
 2. voi teillä alkaa loma jo huomenna...meillä vasta viikon kuluttua. ihanaa loma ja huomista iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, NYT alkoi :) Ja kiitos! Hyvää lomaa sitten sinnekin kun sen aika koittaa!

   Poista
 3. Kauniita syyskuvia! Mukavaa lomaa!
  Meillä lapsilla on syyslomaa vain kaksi päivää, joista toinen jo meni... Vain pidennetty viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä on täällä koko viikko, no meillä on sitten joululoma lyhempi? Pidennetty viikonloppu olisikin helpompi järjestää töissä kuin koko viikko lomaa, että ei varmaan hullumpi systeemi sekään! =)

   Poista
 4. Meilläkin parin päivän syysloma ens viikolla. Sitä jo odotellaan, kun lapsilla ratsastusleiriä tiedossa!
  Mukavaa lomaa teille!
  ps. Kampaajalla eilen. Väri ja leikkaus 130 e!!! Ei paljon tehnyt mieli kahvilaan sen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kivaa lomaa Nonnan poppoolle myös! Herranjestas oli kallista, mähän siis olisin tuohon suhteutettuna syönyt ulkona vaikka koko päivän!!! :O On se tyyristä hommaa...tuliko hieno tukka? :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Varsinkin tuo eka on niin kaunis. Oi, oispa syksy täynnä aurinkoisia päiviä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sanos muuta, aurinkoisia syyspäiviä ootellen...:)

   Poista