tiistai 9. lokakuuta 2012

vapaapäivänuukailua


Tänään istuin kampaajalla. Pyysin lyhyemmän polkkatukan ja sen sain. Sama vanha malli; takaa lyhyt ja laskee eteen. Luin pinon aikakausilehtiä, nautin siitä mistä kai kaikki kampaajalla nauttii. Hetkestä kun ei tarvi tehdä mitään ja siitä kun joku kampaa hiuksia, sutii väriä ja hieroo päänahkaa. Luxusta.

Kampaajalta piti mennä suoraan lounaalle jonnekin tai edes kahville. Mutta nuukailin ja päätin käyttää aikani kirpparit kiertäen. Löytyikin kivoja kirjoja pojille, tarhatossut pienemmälle ja itselle Clarksin mustat matalavartiset saapikkaat. Sitten kiirehdin kotiin kahvinnälkäisenä, nautin kahvista, blogeista ja kaupan (öklömakeasta) kääretortusta. Nuuka minä. Haaveeksi jäi kahvilakahvit, mutta muuten hyvä päivä.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. välillä tuntuu että taidan saada asiat kuulostamaan liian ihanalta :D mutta pitää nauttia niistä asioista mitä on!!

   Poista
 2. Kampaajakäynnit ovat nykyisin sen verran arvokkaita, että sen jälkeen tekee kyllä mieli nuukailla! Mutta luxusta tuo kaikki kyllä on! Minä yhdistän kampaajakäyntiin useimmiten Uffilla käynnin, se kun on kampaajan vieressä.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta!! Ei meinaa kukkaro kestää kuuden viikon välein käyntejä, onneksi mulla on sellainen vielä hyvin kohtuu hintainen kampaaja, kun ottaa väristä+raidoista+leikkauksesta 65euroa, kun monilla menee reilu satanen! Ja totta että secondhand-shoppailut sitten tasapainoittavat rahanmenoa :) Kivaa loppuviikkoa sinullekin Nonna!!

   Poista
 3. Oi että, aivan nautinnollinen päivä! Yksikseen kirpparilla, sekin on mulle jo luksusta! Saati sitten tota pään kopelointia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksikseen kirpparilla on kullä yksistään jo luxusta, heh, aika moni asia YKSIKSEEN on luxusta!!! =) Kummallista ;))

   Poista
 4. Mäkin meen ens viikolla parturinautintojen pariin, ja olen päätynyt samaan. Takaisin polkkatukka vaikka kasvattaminen olikin jo aika pitkällä. Jurppii tämä mallittomuus = )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kivaa parturissahemmottelua sullekin!! Polkkatukka on oikein hyvä, ja olen todennut saman että että sopii paljon paremmin kuin vähän pidempi, sellainen minkä saan sutaistua kiinni, sutaisen kiinni. Vaikka polkka on vaativampi, se on sopivampi. Ainakin omaan päähäni :D

   Poista
 5. Ihana päivä. Tuli niin mieli päästä kampaajalle!Mä harrastan tosi harvoin kahvilassa käyntiä vaikka omalla kotikadulla kahviloita.Et ihan hyvin vois käydä.Se on vaan äkkii yks kymppi kun käy kahvilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se! kun kaikki maksaa niin kauheesti! Yksinollessa oli mahdollista tuhlailla kahviloihin ja muihin mutta nyt menee rahaa niin kauheesti kaikkeen muuhun että pitää omista jutuista tinkiä ja kun tukkaa en pysty itselle leikkaan mutta kahvit osaan keittää niin olkoon näin päin :D
   Teillä on joo varmasti hieman parempi kahvilatarjonta, täällä ei "onneksi" ole kuin muutama leipomo missä voi käydä kahvilla ja pari huoltoasemaa =)))

   Poista