keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Syyslomalla

Vastapainoksi kaikille kuvaamilleni näteille asioille, tässä teille maailman mahtavimmat ja rokkaavimmat Saurukset!! Meidän (ihan pian) 4vee oli niin haltioissaan, kun syysloman alkajaiksi hurviteltiin vuorokausi ruotsinlaivalla, missä oli pääesiintyjänä nämä hurjat. Pakko myöntää että äitikin kuuntelee näitä ihan mielellään.
Poika sai vähän fanituotteita matkamuistoksi ja tietty nimmarit.
Isompi nautti vapaasta meiningistä, kun saivat pari vuotta vanhemman pikkuserkkunsa kanssa jo mennä vähän omia menojaankin. Kävivät discossa, bingossa, pelihuoneissa ja viihtyivät pelikoneilla. Ostivat nameja, purkkaa ja vähän matkamuistoja.
Syötiin seisovassa pöydässä (niinkuin kai perinteisiin kuuluu) ja muuten riennettiin paikasta toiseen, tiiviin syyslomaristeilyohjelman mukaan. Paljon oli puuhaa lapsille. Aika ei käynyt pitkäksi, eikä me sitten uimaan edes ehditty.

Lopulle lomaviikolle ei ole orjallisesti noudatettavaa ohjelmaa. Melkovarmasti mennään uimaan, kuten tavallisestikin joka viikko. Ja varmaan elokuviin viedään lapsia. Jaksaisikohan pienempikin jo istua sen ajan? Niin ja viikonloppuna juhlitaan sitten neljävuotiasta, eli leipomispuuhia luvassa.

2 kommenttia: