lauantai 13. lokakuuta 2012

Loppupäivä löhötään sohvalla.
Nukuin viime yönä vaivaisen neljä tuntia. Juhliminen on rankkaa ja nyt meinaa väsy väkisin iskeä. Väsynyt mutta onnellinen, on ehkä puhki kulunut lause, mutta kuvaa olotilaa parhaiten. Ja toivon tosissani että nauru pidentää ikää. Hyvää se ainakin tekee.

Tänään kaikesta huolimatta ulkoiltu, uitu ja äsken tehty pellillinen lämpimiä voileipiä. Talossa väsyneitä pikkumiehiä ja väsynyt äiti. Hyvällä omallatunnolla vietetään loppupäivä sohvalla sikin sokin ja piirretyt pyörii...vain kulhollinen irtsareita puuttuu.

Kivaa lauantaita teidän koteihin ♥

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Teillä on tosi ihana koti!:) Mistä tuo kaunis tapetti muuten on? Tuon tyylinen tapetti olisi hakusessa meidänkin olkkariin.

  t.yksi vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vakkarilukija :) Tuo tapetti on muistaakseni Eco Wallpaperin ja on 2006 laitettu eli en tiedä onko tätä vielä myynnissä. Oon kyllä kanssa tykännyt tosi paljon, vaikka hallitsee huonetta aikalailla mutta vieläkään ei tuo sävy kyllästytä. Tai hetkittäin mietin pitäisikö vaihtaa väriskaalaa, mutta toistaiseksi se hetki menee ohi yhtä nopeesti kuin tuleekin :)

   Poista
 2. Mä taas olen valvonut viimeisen viikon ihan vaan tahattomasti ja väsyttää tosi kovasti... No, ehkä tämä tästä.
  Ihana valo teillä! Meillä on pimeää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen pilkisteli hetken aikaa kummallinen valo taivaalla, tänään taas sataa....:(
   Pimeys kyllä väsyttää kanssa ja toki valvominen vielä päälle, kunnon yöunet teki itsellä terää. Tovottavasti siellä saat kanssa akut ladattua, jaksaa tän pimeyden siten himpun verran paremmin! :)

   Poista